Ootko sä meidän etsimämme henkilö? 

Etsimme tällä hetkellä koneenajotaitoisia henkilöitä töihin. Jos sulla on CE-kortti taskussa, se on plussaa!

Meillä on täällä sellainen meininki, että arvostamme sitä, kun porukka on sitoutunut ja valmis tekemään hommia yhdessä. Tiimihenki on meille tosi tärkeä juttu, ja uskomme vahvasti siihen, että asenne ratkaisee. Sun osaamista katsotaan meillä todellakin arvokkaana resurssina.

Joten jos sulla on halu olla osa meidän tiimiä ja laittaa peliin sun osaaminen meidän kanssa, niin pistä ehdottomasti hakemus tulemaan! Me halutaan löytää parhaat tyypit, jotka on valmiita tekemään duunia yhteisen hyvän eteen. Meille on tärkeää, että tiimiin sitoutuminen ja positiivinen asenne on kunnossa, koska me uskotaan, että ne asiat ratkaisee täällä enemmän kuin mikään muu. Tiimissämme yhteishenki on iso juttu, ja me arvostetaan sitä, että jokainen on täysillä mukana hommissa.

Me ei katsota vaan CV:tä, vaan halutaan tsekata, millainen tyyppi sä oot ja millaista fiilistä tuot porukkaan. Me uskotaan siihen, että asenne ratkaisee ja että jokaisella on jotain annettavaa.  Me halutaan löytää tyypit, jotka jakaa meidän intohimon ja halun kasvaa yhdessä. Tärkeintä meillä on asenne – jos sulla on tahtoa ja intoa hommiin, niin se on meille se juttu, joka ratkaisee.

Kiitos jo etukäteen sun kiinnostuksesta –  jos sulta löytyy intoa ja asennetta, niin ollaan valmiita ottamaan sut mukaan meidän matkaan!

Lupaamme, että  jos nyt ei napannut, niin me pidetään sun hakemus visusti tallessa ja otetaan yhteyttä heti, kun meillä on sun näköinen tilaisuus tarjolla. 


Muista ettei hakemuksen kanssa ei tarvitse päätä vaivata, vaan voit olla yhteydessä sähköpostilla, Whatsapissa tai soittamalla!Ella Wilenius, operatiivinen johtaja

ella@laaksotrucking.fi  puh. 0406888707


Ville Laakso
, toimitusjohtaja

ville@laaksotrucking.fi puh. 0400439676