Etsimme kiinteistönhoitajaa ulkoalueiden hoitoon

Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapitotyöt talvisesongissa.

Isoksi eduksi katsomme aiemman kokemuksen kiinteistönhuoltotöistä sekä työkoneiden ajotaidosta (Wille, Kramer tms.), mutta tarpeen mukaan koulutamme tehtäviin. Hakijalta on kuitenkin löydyttävä B-ajokortti, jotta pääsee liikkumaan kohteesta toiseen.

Ennen kaikkea toivomme reipasta ja oma-aloitteista otetta työntekoon. Haemme paitsi osaajaa, mutta ennen kaikkea tiimipelaajaa, joten hyvä asenne ratkaisee!

Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7-15 välillä. Työ on päivystysluontoista, joten odotamme valmiutta päivystystehtäviin. Työt sijoittuvat Uudenmaan alueelle - pääkaupunkiseudulle ja sen rajakuntiin. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES mukaan. Työsuhde kestää marraskuusta maaliskuulle, mutta hyvälle tekijälle on tarjolla myös pidempiaikainen työpaikka.

Työnantajana tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahtavat työkaverit, rennon ilmapiirin ja koko työyhteisön tuen. Olemme lämminhenkinen työyhteisö, josta huumoria tai yhteishenkeä ei puutu.

Jos kiinnostuit, haethan pian! Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.Hakemuksen kanssa ei tarvitse pähkäillä enempää, meille voit laittaa vaikkapa Whatsappissa viestiä!


Ella Wilenius
0406888707
ella@laaksotrucking.fi


Ville Laakso

0400439676
ville@laaksotrucking.fi


Mikäli et kiinnostunut juuri tästä työstä, voit aina jättää avoimen hakemuksen meille. Otamme yhteyttä, kun hakemustasi vastaavaa työtä on tarjolla. Säilytämme hakemuksia 6 kk.